Fritidsdykkere i Knudsø

Mange dykker med flaske i Knudsø, pga søens gode lysforhold. Dykkere ser alt det vi andre kun får glimt af fra Skoleskibet, med vores vandkikkerter og undervandskamera.

Springlag

Hvis du er fritidsdykker, vil vi meget gerne have en melding her på siden. Hvis I oplever et temperaturspringlag, er det utrolig værdifuld viden for os i hvilken dybde det ligger. Vi ved nemlig ikke ret meget om stabiliteten af springlaget i Knudsø, og det er forudsætningen for at forstå søens biologi og næringsstofkredsløb.

Planter, fisk og bundforhold

Dykkere vil ofte lægge mærke til ændringer i søens økosystem. Alle informationer om bundens konsistens, undervandsplanterne og fisk fortæller om søens tilstand. Skriv gerne et par ord, om hvordan søen så ud da du dykkede. Hvis der er særlige ting, du ikke plejer at opleve, er det ekstra vigtigt at give en melding om det.

Skriv meget gerne her efter hvert dyk i Knudsø:

Var der springlag?

Hvis ja, i hvilken del af søen, og i hvilken dybde?

Beskriv kort, hvordan bunden og planterne så ud, og om du så fisk.

Var der noget usædvanligt ved bunden, planterne, fiskene eller vandet?

 

En tanke om “Fritidsdykkere i Knudsø

  1. Hej jeg har talt med jer et far gange for at høre i haver brug for en kaptejn til jeres skib jeg har en forholds vis stor viden om søerne omkring Ry samt en del erfarring som dykker da jeg har sejlet rigtig mange år i den rigtig flotte natur og jeg vil da rigtig gerne hjælpe jer her til. i kan straffe mig på følgende.
    Fast net 86 890 780
    Mobil nr 26 700 780
    mail adr jan@jika.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.