Nyheder fra os

SKIPPERFEST

Kære skippere og andre frivillige – samt jer, som kunne ønske jer at blive det.
Fra bestyrelsens side vil vi gerne invitere til en uformel sammenkomst ved Skoleskibet på Sønder Ege torsdag, d. 8. sept., kl. 17.
Her vil vi fortælle om livet på og omkring Skoleskibet i det forløbne år samt lægge op til en snak om, hvordan vi kan udvikle og forbedre vores ’produkt’ for både skoler og andre interesserede, f.eks. kørestolsbrugere.
Tanken er at få såvel nogle flere til at benytte sig af det gode tilbud, som at få lidt penge i kassen ved, at andre end kommunens skoler og institutioner bruger skoleskibet.
Ud fra min egen erfaring med at have klasser på besøg ved jeg, at der ofte er for få voksne til at få både skibsture og vandundersøgelser til at fungere optimalt. Derfor vil jeg gerne høre, om de nuværende skippere er interesseret i at blive benyttet mere, end de er nu. Samt opfordre til, at man også kan være frivillig hjælper uden at være skipper, hvis man har lyst til at deltage og assistere med de faglige aktiviteter på land.
Hermed en opfordring til at opfordre og invitere eventuelt interesserede til at komme torsdag, d. 8. sept.
Giv gerne besked på forhånd med henblik på indkøb af øl, pølser og pizzaer.
Knud 29801950
Knudmarkvard@gmail.com

SKOLESKIBET ER EN DEL AF SKOLE TJENESTEN

Som et resultat af et udvidet samarbejde mellem Skoleskibets Venner og Museum Skanderborg, kan Skoleskibet i sejlsæson 20165 som noget nyt bookes af skoler i Skanderborg kommune via kommunens Skoletjeneste. Se nærmere på Skanderborg kommunes hjemmeside her.

2. klasse fra Knudsøskolen er ombord på Skoleskibet i Ry, og de kigger på bundprøver og finder spændende smådyr og plankton, som studeres i mikroskoper og lupper.
Et højdepunkt er at få lov at stå ved roret og følge med på gps og ekkolod.

Maria Temponeras er naturguide og skipper.
Videoproduktion: Kelså Kommunikation


Maj 2015

Statsministeren og Miljøministeren var under valgkampen i Ry.
Og et af de spændende initiativer er Skoleskibet, så projektkoordinator Maria Temponeras blev hasteindkaldt til en rundvisning på skibet.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *